ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ »

Το Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Μαρκάκης βρίσκεται στις Μοίρες νότια του νομού Ηρακλείου στο νησί της Κρήτης. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1982 με μεγάλη επιτυχία.

Το γραφείο μας εξυπηρετεί πολύ μεγάλο αριθμό πελατών, στους οποίους συγκαταλέγονται φυσικά πρόσωπα αλλά και επιχειρήσεις σχεδόν σε όλη την Κρήτη. Επιχειρήσεις που εδρεύουν κυρίως στους Νομούς Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρεθύμνου συμβουλεύονται εδώ και χρόνια το γραφείο μας και μας εμπιστεύονται για την άρτια εξυπηρέτηση τους.

 
Στελέχη του γραφείου μας, προκειμένου να εξασφαλίσουν την άμεση διεκπεραίωση εργασιών για λογαριασμό των πελατών μας, επισκέπτονται τις αρμόδιες εφορίες (ΔΟΥ Μοιρών, 8112, Τυμπακίου 8114, Α & Β Ηρακλείου, Ρεθύμνου κλπ).

Με τον Ιστότοπο αυτό η επιχείρηση φιλοδοξεί να βοηθήσει πελάτες όχι μόνο στο νησί μας αλλά και σε πανελλαδικό ή ακόμα και παγκόσμιο επίπεδο (εξωτερικό – χώρες εντός ή εκτός Ε.Ε.).

 
Τα στελέχη του γραφείου μας είναι στη διάθεση σας και πάντα πρόθυμα να ακούσουν τις οικονομικές απορίες / προβλήματα που σας απασχολούν και να προτείνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε τα ενδεχόμενα σχέδια σας για έναρξη μίας νέας επιχείρησης η οποία είναι υγιής και κερδοφόρα και θα προσφέρει παράλληλα νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή μας.

 
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Λογιστικό Γραφείο Μαρκάκης. Σας διαβεβαιώνουμε ότι με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.