ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ »

Ιωάννης Μαρκάκης

Ο Ιωάννης Μαρκάκης γεννήθηκε το  1954 στο Τυμπάκι του Νομού Ηρακλείου όπου και μεγάλωσε.

  

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (1975 - 1980) και αμέσως μετά τις Σπουδές του εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ο Γιάννης Μαρκάκης διατηρεί το Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο «Μαρκάκης» στις Μοίρες Ν. Ηρακλείου και δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1982 με μεγάλη επιτυχία. Είναι εγγεγραμμένος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ηρακλείου και κατέχει άδεια Λογιστή - Φοροτεχνικού ¶ Τάξης από τις αρχές του έτους 2002.

Είναι παντρεμένος με την Θεοδοσία Κοπανάκη, συνατξιούχο ΟΤΕ, με την οποία απέκτησε δύο γιους, τον Αντώνιο Μαρκάκη και  Εμμανουήλ Μαρκάκη που κατοικούν με την οικογένεια του στις Μοίρες Νομού Ηρακλείου.

 

Ο Αντώνης, Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας (ΣΤΕΓ) του A.Τ.Ε.Ι. Κρήτης, απασχολείται εδώ και χρόνια στο λογιστικό γραφείο όπου έχει την  εποπτεία της Μηχανοργάνωσης και της Ιστοσελίδας του γραφείου και συνέβαλε / συμβάλλει στη επιτυχημένη προσαρμογή του στην χρήση ηλεκτρονικών μέσων για την  διεκπεραίωση φορολογικών, εργασιακών ή λογιστικών πράξεων, με στόχο την άμεση και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Διατηρεί συνεργαζόμενο με την επιχείρηση "Γεωπονικό Γραφείο Μαρκάκης".

Ο Μανώλης, Πτυχιούχος του Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης του τμήματος Λογιστικής, από την εφηβική ηλικία παρακολουθούσε τις λογιστικές εργασίες που διεκπεραίωνε ο πατέρας του και  έμαθε στη πράξη την δουλειά όπου και σπούδασε. Είναι πλέον δυναμικό στέλεχος της επιχείρησης "Λογιστικά Μαρκάκης".